Welcome image

Hi, nice to meet you!

Ik ben Martijne, het trotse gezicht van The Social Pearl. Opgegroeid in een klein dorpje in Brabant, was ik van jongs af aan al bezig met het ontwerpen van tijdschriften. Later werden dit social media posts en zo geschiedde de oprichting van The Social Pearl.

Geen standaard marketing agency, maar eentje waar ik mijn passie volg: door creatieve vrijheid passende marketingstrategieën opzetten en uitvoeren om de online dromen van merken mee te realiseren.

The Social Pearl staat voor online stralen, jezelf durven zijn en laten zien en bouwen aan succesvolle merken.

How to

Alles draait bij The Social Pearl om jouw onderneming zo authentiek en passend mogelijk neer te zetten in de online wereld, zodat je opvalt voor jouw ideale doelgroep en resultaten kan behalen met online zichtbaar zijn. Dit doen we door middel van content marketing, organische groeistrategieën en onze everlasting support! Ondernemers die het zelf leuk vinden om bezig te zijn met socials, zijn ook welkom bij The Social Pearl. De plek waar je leert jezelf zijn en comfortabel te worden met social media. Ik ben er om die reis te begeleiden, van begin tot succes.

Image name
service image

“In een wereld van versnelling en haast wil ik de tijd nemen om je te leren kennen. Ik sta voor menselijke verbinding, jouw onderneming is een spiegel van jezelf. Creatief, structureel, positief en gek op het leven: that’s me! Wie ben jij?”