Welcome image

Diensten

The Social Pearl werkt altijd met maatwerk. Ik geloof immers in ‘one size fits none’. Staat hetgeen waar jouw onderneming behoeft aan heeft hier niet tussen? Neem contact met me op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Brand Identity Print

Zichtbaar zijn, posts inplannen, personal branding, strategie hier, strategie daar… Je bent een beetje thuis in marketingland, maar weet er het fijne niet van. Wel vind je het leuk om af en toe zelf eens wat te posten, maar de logica erachter? Next question please.


Die logica ontbreekt deels omdat je in de snelheid en complexiteit van marketing vergeet vanuit de kern van je bedrijf te spreken, in de juiste taal die jouw doelgroep spreekt.


In verschillende sessies gaan we de kern, de ziel van jouw bedrijf tastbaar maken, ontdekken wat jouw wensen en doelen zijn voor online marketing maar vooral: het neerzetten van een stevige basis. Een Brand Identity Print. 

Program Image
Program Image

Content creatie

Staat de basis van jouw bedrijf al als een huis, maar heb je moeite met het vertalen naar passend beeld en tekst voor op social media? Dan is content creatie wat voor jou: zo heb je zelf de regie over je social media kanalen, maar wel mét goedgevulde beeldbank vol met foto’s en reels die pakken bij jouw verhaal.

Met content creatie kijken we eerst naar wat je wil uitstralen met je bedrijf en maken we een moodboard. Vervolgens vertalen we jouw liefde en passie voor je werk via content dagen op locatie door naar beeld.

Program Image
Program Image

One Day Brainstorm

Jij weet wat je wil met je bedrijf, wat je wil online wil plaatsen en hoe je jouw onderneming wil positioneren. Maar jij voelt ook: er is meer mogelijk. Iets klopt er nog niet helemaal. Je wil nieuwe inspiratie. Tijdens de One Day Brainstorm gaan we in een dag(deel) mega gericht aan jouw bedrijf werken.

Door het stellen van de juiste vragen komen we tot de kern van je onderneming, maken we plannen, nemen we de tijd om je richting en koers te bepalen en kijken we waar de kansen liggen.

Ook wordt er op de One Day Brainstorm gespiegeld: jouw onderneming spiegelt immers vaak je innerlijke wereld.

Je gaat vol inspiratie, tips, concrete handvaten en duidelijke stappen weer naar huis.

De One Day Brainstorm wordt volledig afgestemd op jouw vraag/wens/behoefte.

Program Image
Program Image

Social media beheer

Ben jij er klaar voor om alles uit handen te geven en via authentieke content, afgestemd op de basis van jouw onderneming dé ideale klant te bereiken?

Met social media beheer is er op abonnementsbasis beheer van de social media kanalen van jouw onderneming. We starten met een sparringsessie waarbij we de wensen en doelen in kaart brengen, evenals de kern van jouw onderneming. Op basis hiervan wordt een maatwerkplan opgesteld.

Vervolgens worden er terugkerende contentdagen gepland waarop er content wordt gemaakt voor deze kanalen. Deze content wordt met de juiste tekst en hashtags ingepland.

Wat moet je zelf doen? De contentkalender doornemen en goedkeuren. De rest wordt allemaal uit handen genomen.

Program Image
Program Image
Welcome image

Styled Branding Shoot

Coming soon!